Naprawa liczników (wskazówki nie działą) - gdzie w Krakowie?
keriwe, jeśli były na wyposażeniu samochodu to są podpięte do inspekcji więc podepnij VAGa i po prostu sprawdź je . Jeśli nie masz VAGa to zgłoś się do kolegów z Poznania i zdjagnozujecie co się dzieje
Naprawa liczników (wskazówki nie działą) - gdzie w Krakowie?
Witam, gdzie można naprawić w Krakowie lub okolicy zegary w których nie działają wskazówki ?? reszta działa . Czasem się załączają ale generalnie nie działają ( zimne luty czy coś takiego). dziękuję za informacje .Mam nadzieję że naprawię to szybko bo trochę to denerwuje. Byłem u 2 elektryków ale powiedzieli mi że tego nie naprawiają .Ponoć ktoś koło Częstochowy to robi , ale może bliżej też ktoś potrafi.
...jezeli sam nie potrafisz naprawic to w warsztacie bedzie to tyle kosztowalo co inny uzywany, mam tu ogloszenie licznik byl wpelni sprawny, jaki masz rocznik auta
(immo2/3)?
Hej. Tez mam ten problem i dopiero bede mial wizyte w warsztacie za kilka tygodni. Z tego co sie dowiedzialem to czesto przyczyna jest peknieta plytka i koszt w zaleznosci od wartszatu wynosi od 200-300 zl w gore. Jezeli chodzi o wymiene licznika to i tak warto wymienic na uzywany ktory mozna zakupic za jakies 500 zl, gdzie nowy w Skodzie kosztuje 1500 zl. Jezeli chodzi o zaklad z twoich regionow to kontaktuj sie z Krzysztofem Jamrozy www.tuning-tdi.pl .Warsztat ma w Katowicach.
szukam w trojmiescie zakladu, ktory naprawil by mi licznik, a dokladniej wskazowka poziomu paliwa opadla i juz nie wstaje....
zna ktos takich fachowcow??
martin6003, moze i naprawia ala koledzy nie znają bo z tego co pamiętam nie mieli takiej potrzeby jak chcesz to najbliżej i dobrze robiący zakład jest u kolegi Krzych,
jeśli będą dwa liczniki to po 50 zł -cena specjalnie dla klubowiczów ,czas naprawy do 2 dni ,od ręki taka robota odpada . Z powrotem mogę liczniki wysłać .
Komentarz